KC2 seniori 2. kolo 2017

Proteklog je vikenda susretima 2. kola nastavljeno natjecanje u 3. ligi, gdje TK Koprivnica nastupa sa dvije momčadi.

KC2 seniori 2. kolo 2017Druga senirska momčad TK Koprivnica ostvarila je još jednu pobjedu. Ovoga puta su kao domaćini pobijedili drugu momčad TK Varaždina 1181  sa 5/2, te sa dvije pobjede drže prvo mjesto u svojoj skupini.

U susretu sa Varaždinom za Koprivnicu 2 su igrali:  Nino Sikavica, Dejan Dautanec, Luka Kovač, Neven Moferdin, Domagoj Vuljak i Viktor Jurić. 

KC3 seniori 2. kolo 2017Treća seniorska momčad u drugom je kolu natjecanja u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore bila domaćin tenisačima iz Đurđevca. Najmlađa ekipa lige u sastavu Paulo Krunić, Andrej Tucaković, Denis Boršćak, Josip Kvakarić, Stjepan Luka Odobašić i Leon Krapinec uz trenera Gorana Jalševca, koji je i ostvario jedinu pobjedu u pojedinačnim susretima, poražena je rezultatom 5/2. Drugi osvojeni bod izborio je par Boršćak/Jalševec.

U trećem prvenstvenom kolu ove subote, 20. svibnja, obje ekipe TK Koprivnica su gosti. Druga momčad gostuje u Đurđevcu, dok će treća momčad na susret putovati u Čakovec. Sretno u nastavku ligaškog natjecanja !