Proteklog vikenda odigrani su ligaški susreti u okviru Druge i Treće Hrvatske teniske lige za seniore u kojima su sudjelovale i momčadi Teniskog kluba „Koprivnica”.

U Drugoj ligi momčad Tk Koprivnica gostovala je u 5. kolu u Karlovcu, protiv momčadi TK Karlovac i pobijedila tijesnim rezultatom 5/4, dok je u nastavku susreta 2. kola, koji je prekinut zbog kiše, u Rijeci protiv momčadi TK Kvarner nakon iscrpljujuće borbe izgubila rezultatom 5/4.

Nakon pet odigranih kola, sastav TK Koprivnice nalazi se na tablici na podijeli 5. – 8. mjesta sa momčadima TK Kvarner iz Rijeke, TK Franjo Punčec iz Čakovca i TK Tenis Team iz Umaga. Idući susret 6. kola na rasporedu je u nedjelju, 5. Lipnja u gostima kod sastava TK Tenis Team u Umagu.

U Trećoj Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore, sastav TK Koprivnica II, gostovao je u 4. kolu u subotu 28. svibnja u Varaždinu, protiv vodeće momčadi TK Varteks II i nakon prikazane odlične igre izgubio tijesnim rezultatom 5/4.

U susretu 5. kola, u nedjelju 29. svibnja u goste je stigla momčad TK Prelog, a pobjeda je pripala sastavu TK Koprivnica rezultatom 6/3. Nakon 5 odigranih kola, sastav TK Koprivnice nalazi se u svojoj skupini na odličnom trećem mjestu i očekuje je još susret sa sastavom TK Elkom Ivanca, koji će se odigrati na terenima TK Koprivnica na Gradskom stadionu u nedjelju 12. lipnja.