Iza nas je još jedan vikend koji je bio prepun uzbudljivih teniskih natjecanja, na kojima su sudjelovali i natjecatelji TK Koprivnica. U jedinstvenoj II. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore, odigrano je redovito 3. I 4. kolo.

U 3. kolu momčad Koprivnice gostovala je u subotu u Rijeci gdje je u susretu protiv sastava TK Pećine izborila vrijednu pobjedu sa 6/3 . Već u nedjelju, u 4. kolu bila je domaćin ponajboljem sastavu u ligi, momčadi TK Varaždin 1181. U susretu koji je obilovao preokretima, pobjedu je odnijela momčad iz Varaždina rezultatom 7/2 , ali je nažalost čak pet mečeva koji su izgubljeni u trećem odlučujućem setu otišlo na stranu Varaždinaca. O dramatičnosti susreta dovoljno govori podatak da su sva tri susreta parova odlučena u tie-breaku trećeg seta. Momčad iz Varaždina ovom je pobjedom zasjela na prvo mjesto drugoligaške tablice, dok se sastav Koprivnice nalazi na 7. mjestu, ali i susretom manje zbog prekinutog meča zbog kiše u Rijeci protiv TK Kvarner.

 

Momčad Koprivnice II , koja se natječe u Trećoj Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore, a sastavljena je od darovitih juniora poniklih iz klupske teniske škole, gostovala je ove subote kod momčadi TK Didon u Virovitici, i pobijedila rezultatom 5/4, što je bilo i najveće iznenađenje kola.