Proteklog vikenda završena su ligaška natjecanja u 2. I 3. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore u kojima su nastupale momčadi Teniskog kluba Koprivnica.

Prva momčad TK Koprivnica koja je nastupala u 2. Ligi u pretposljednjem kolu ugostila je momčad TK Franjo Punčec iz Čakovca i izgubila sa tijesnih 5/4, dok je u posljednjem kolu gostovala kod momčadi TK Osijek, koja je ujedno i prvak 2. Lige za 2011. godinu, gdje je poražena sa uvjerljivih 9/0.

Unatoč ovim porazima i činjenici da nisu još odigrani svi susreti posljednjeg kola, nakon pet poraza i četiri pobjede, momčad TK Koprivnica završila je ligu na 6. mjestu, što je u skladu sa zacrtanim ciljevima pred početak natjecanja. Rezultat je mogao biti i bolji, da čak tri susreta nisu izgubljena sa tijesnim rezultatom 5/4.

Završnu tablicu sa kompletnim rezultatima po kolima možete skinuti ovdje: Tablica 2.lige.pdf

U 3. Ligi momčad TK Koprivnica II je nakon završenog natjecanja po skupinama, zauzela 3. mjesto u svojoj skupini, te je prošli tjedan ostao još samo susret razigravanja za konačni plasman sa trećeplasiranom momčadi druge skupine, momčadi TK Sirela iz Bjelovara. Susret je odigran na domaćem terenu, a pobijedila je momčad TK Koprivnice II, te ovom pobjedom zauzela odlično 5. mjesto od 12 momčadi u 3. ligi za 2011. godinu. Vrijedno je prisjetiti se da je naša momčad u skupini poražena od prvaka 3. lige, momčadi TK Varteks II nakon velike borbe rezultatom 5/4.