Lovro Živko i Matija_Gašpari

Lovro Živko i Matija_Gašpari
Lovro Živko i Matija Gašpari
Jučer je završio turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina starosti koji je pod nazivom SENSECONSULTING KUP 2011. organizirao TK Koprivnica.

Nastupilo je 50-ak dječaka i djevojčica iz klubova diljem Hrvatske, potpunom dominacijom tenisača iz Koprivnice u konkurenciji dječaka i tenisačica TK Varteksa iz Varaždina u konkurenciji djevojčica. U konkurenciji tenisača pobijedio je Lovro Živko, iz Koprivnice, svladavši u finalnom susretu svog klupskog rivala, Matiju Gašparija sa 2/0 u setovima. Matija i Lovro osvojili su naslov pobjednika i u konkurenciji parova, svladavši u finalu Pavla Župana i Lovru Abramovića iz TK Zagreb sa 2/0.

Kod djevojčica, turnir je osvojila Doris Ptiček, pobjedom u finalu nad Doroteom Vrbanec (obje TK Varteks) sa 2/1 u setovima. Dorotea Vrbanec i Karla Kukina (obje TK Varteks), bile su najbolje u konkurenciji parova, pobjedom u finalnom susretu nad Doris Ptiček i Paule Šimunčić (obje TK Varteks) sa 2/0 u setovima.

Turnir je odlično organiziran od strane TK Koprivnica, a na njemu je nastupilo čak 10 mladih tenisača i tenisačica TK Koprivnica.

Galerija slika dostupna je Ovdje.