Vugloveki Ena
Vugloveki Ena
Ena Vuglovečki

Počela je ovogodišnja teniska sezona dvoranskih turnira na kojima su nastupili i mladi natjecatelji Teniskog kluba Koprivnica.

Na turniru za dječake do 12 godina iz kalendara natjecanja Hrvatskog teniskog saveza koji je održan u Ogulinu, nastupio je Lovro Živko, mladi natjecatelj našeg kluba i uvjerljivo osvojio naslov pobjednika.

Ovo je za Lovru prvi osvojeni turnir HTS-a do sada, a u prošloj sezoni bio je već pobjednik nekoliko turnira iz regionalnog kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske.

Na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice do 12 godina nastupili su natjecatelji našeg kluba , Ena Vuglovečki i Matija Gašpari. 

Oboje su proboj u glavni turnir tražili kroz kvalifikacije. Ena je poražena u posljednjem kolu kvalifikacija nakon neizvjesne borbe sa 2/1 u setovima od Grete Židić iz TK Orebić, dok je Matija prošao kvalifikacije, pobijedio u prvom kolu glavnog turnira Marina Jurkovića iz TK Chromos – Zagreb sa 2/1 u setovima. U osmini finala izgubio je od kasnijeg finaliste dvoranskog državnog prvenstva, Karla Suevicha iz TK Chromos – Zagreb sa 2/0 u setovima. Na početku sezone možemo biti zadovoljni nastupima naših mladih tenisača na dvoranskim turnirima i priželjkujemo uspješne rezultate u nastavku sezone.