Lovro Zivko

 

Lovro Zivko

Počela je sezona na zemljanim terenima, a mladi tenisači TK Koprivnica nastupili su na turnirima iz kalendara HTS-a i postigli zapažene rezultate!

Na turniru za dječake i djevojčice do 10 godina, održanom protekli vikend u Daruvaru nastupili su Luka Kovač i Hrvoje Indir. Luka je osvojio odlično drugo mjesto u srebrnoj skupini , dok je Hrvoje na kraju bio 4. Idući vikend na rasporedu je turnir u Varaždinu na kojem će nastupiti još neki naši mladi natjecatelji uzrasta do 10 godina.

Na vrlo jakom turniru (3. Rang) za dječake i djevojčice do 12 godina u Samoboru nastupili su iz TK Koprivnica Lovro Živko,Matija Gašpari,Dorijan Tržić i Petar Šimunić.

Petra Šarić

Nakon razigravanja po grupama Dorijan i Petar nisu na svom prvom turniru iz kalendara HTS-a uspjeli proći kvalifikacije, dok su Lovro i Matija izborili nastup u glavnom turniru. Najbolji rezultat ostvario je Lovro plasmanom u četvrtfinale nakon tijesnog poraza u tri seta, dok je Matija poražen u prvom kolu od kasnijeg finaliste. U konkurenciji parova Matija i lovro su zaustavljeni u polufinalu porazom od kasnijih pobjednika, tek nakon odlučujućeg tie-breaka trećeg seta.