Na turniru iz kalendara HTS-a za dječake do 14 godina održanog u Vrbovcu, nastupili su Benotić Matija, Turk Domagoj i Dominković Krsto. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji rezultat ostvario je Turk Domagoj, plasmanom u polufinale, gdje je nakon tri seta igre poražen od Šipušić Karla. U konkurenciji parova, par Benotić Matija i Šipušić Karlo osvojili su naslov pobjednika uvjerljivom igrom tijekom cijelog turnira.

Na turniru za najmlađe natjecatelje iz kalendara HTS-a, uzrasta do 8 i do 10 godina, koji je ove subote održan na terenima TK Varteks u Varaždinu, nastupili su i članovi TK Koprivnica. U kategoriji do 8 godina nastupili su: Maletić Fran, Omrčen Čeko Ena, Švelec Hana i Mihoci Leonarda, i zauzeli redom treće,četvrto,sedmo i osmo mjesto.

U kategoriji do 10 godina dječaci nastupili su: Indir Hrvoje, Bedeković Arnaut Fran i Herman Filip, dok su u kategoriji djevojčica do 10 godina boje Koprivnice branile Živko Hana i Mihoci Patricija. Najbolji rezultat kod dječaka postigao je Hrvoje plasmanom u finale brončane skupine, dok su Hana i Patricija odigrale finalni susret brončane skupine u kojem je uspješnija bila Hana.