Protekli vikend bio je izuzetno bogat teniskim događanjima! Natjecatelji TK Koprivnica nastupali su na turnirima iz kalendara HTS-a i postigli zapažene rezultate.

Na turniru iz kalendara HTS-a za juniore i juniorke do 16 godina održanom u Varaždinu, nastupili su Filip Cvek i Petra Šarić iz TK Koprivnica. Filip je uvjerljivo, bez izgubljenog seta osvojio naslov pojedinačno i u paru sa Ivanom Plukavcem (TK Varteks). U konkurenciji Juniorki Petra je zaustavljena tek u finalnom susretu gdje je od nje bila bolja Lucija Radović iz Zadra, dok je u konkurenciji parova također zaustavljena u finalu. Ovi rezultati ohrabruju s obzirom da se Filip uspješno vratio pobjedom na turniru nakon što je prebolio mononukleozu, a Petra ima tek 14 godina, a već se uspješno nosi sa juniorkama iz starijih dobnih kategorija.

Na turniru iz kalendara HTS-a za dječake do 12 godina održanom u Zagrebu,nastupio je Lovro Živko, te je svoj nastup završio u četvrtfinalu, gdje je poražen od kasnijeg finaliste, Borne Šeatovića , a na turniru za dječake do 14 godina održanom u Zagrebu nastupili su Matija Benotić i Domagoj Turk, članovi TK Koprivnica. Matija je u prvom kolu pobijedio Domagoja, a pojedinačno je zaustavljen tek u četvrtfinalu porazom od Martina Brežanskog iz TK Rudeš Zagreb. Odličan nastup imao je Matija u konkurenciji parova, gdje je nastupio sa Karlom Šipušićem , a zaustavljeni su tek u završnom finalnom susretu.