decki do 10 varteks 2017

decki do 10 varteks 2017Proteklog je vikenda održan drugi po redu turnir iz ciklusa za najmlađe natjecatelje u kategorijama za djecu do 8, 9 i 10 godina. Domaćin je ovoga puta bio Teniski klub “Varteks” u Varaždinu, a natjecanja su se odvijala u dva natjecateljska dana.

Troje najmlađih natjecatelja našeg kluba, sudjelovala su na turniru do 10 godinadjeca do 8 varteks 2017. Nastupili su Jan Šijak, Sven Povijač i Pavel Pahek Remenar. Najbolji rezultat postigao je Jan, osvajanjem 3. mjesta na turniru.

U kategoriji do 9 godina, na turniru je nastupilo šest natjecatelja našeg kluba, Ema Pintar, Eva Zagoršćak, lea Petrić, Eva Papić Bogadi, Vita Remenar i Jan Šijak, koji kao devetogodišnjak ima pravo nastupa i u mlađoj kategoriji.  Jan je u ovoj kategoriji bio uvjerljivo najbolji i osvojio naslov pobjednika, a odlične rezultate postigle su ovaj puta i Ema Pintar i Eva Zagoršćak osvajanjem 2. odnosno 3. mjesta u srebrnoj skupini na turniru. 

djeca do 9 varteks 2017Na turniru za djecu do 8 godina nastupile su tri djevojčice našeg kluba, Mia Gregurina, Sarah Buhinjak i Eva Papić Bogadi. Najbolji rezultat je ovog puta postigla Eva, osvajanjem drugog mjesta u svojoj skupini. 

Idući vikend na programu je novi turnir iz ovog ciklusa, a domaćin je TK Didon iz Virovitice.