kc2 - 2015

kc2 - 2015Danas, 3. svibnja, susretima prvog kola, započelo je natjecanje u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske. Kao i prošle sezone, Teniski klub “Koprivnica” u ovom natjecanju sudjeluje sa dvije seniorske ekipe, koje su susrete prvog kola igrale na domaćem terenu.

Druga momčad našeg kluba ugostila je danas momčad TK”Elkom -Ivanec”, a u susretu prepunom preokreta, slavili su gosti rezultatom 4/3. U pojedinačnim susretima domaća momčad nastupila je u sastavu; Lovro Živko, Goran lakuš, Nino Sikavica, Denis Borščak i Domagoj Vuljak, a pobjede su ostvarili Nino i Goran, te par Sikavica/Martinčić, dok je par Lakuš/Živko poražen. O neizvjesnosti susreta svjedoči podatak da je u čak pet susreta odigran treći odlučujući set, a u oba susreta parova pobjednik je odlučen u tie-breaku trećeg seta.

kc3 - 2015Treća seniorska momčad bila je domaćin tenisačima iz Daruvara, koji su na kraju pobjedili rezultatom 4/3. U pojedinačnim susretima za domaću su momčad nastupili Damjan Krapinec, Dejan Dautanec, Krsto Dominković, Neven Moferdin i Viktor Jurić. Pobjedili su Dejan i Neven u pojedinačnim susretima, te Dautanec i Vlah u paru, dok je par Krapinec/Moferdin poražen.

Iduće subote, 9. svibnja, natjecanje započinje i prva seniorska momčad kluba, kada u natjecanju 2. Hrvatske teniske lige na domaćem terenu, dočekuju HTK”Zagreb”, a susret započinje u 10 sati. Druga i treća momčad natjecanje nastavljaju susretima drugog kola u kojima druga momčad gostuje u Đurđevcu, a treća u Čakovcu.