dječaci 14 - regionalni travanj 2015

dječaci 14 - regionalni travanj 2015Teniski klub “Koprivnica” u subotu, 25. travnja, organizirao je prvi turnir ove sezone iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske (TSSH). Turnir se igrao u šest kategorija, do 12, 14 i 18 godina u muškoj i ženskoj konkurenciji pojedinačno. Ukupno je u ovih šest kategorija nastupilo gotovo 50 natjecatelja iz Varaždina, Daruvara, Križevaca, Bjelovara i Koprivnice, a pobjednici su po kategorijama; kod djevojčica do 12 godina u finalnom susretu Korina Jergan iz TK Varaždin 1181 pobijedila je Laru Kovačić iz TK Varteks sa 6/3, dok je kod dječaka do 12 godina Borna Jaki iz TK Križevci istim rezultatom u finalu pobijedio Franju Milića iz TK Varaždin 1181.

Kategorija do 14 godina bila je u znaku mladih koprivničkih tenisača i tenisačica, pa je Patricia Mihoci u finalnom susretu pobijedila Saru Tetec sa 7/6, a kod dječaka Paulo Krunić rezultatom 7/5 Luku Kovača.juniorke 18- regionalni travanj 2015

Juniorska konkurencija do 18 godina opet je u obje kategorije ponudila finalne susrete koprivničkih juniora, a najbolja je bila Ivona Nemec pobjedom u finalu sa uvjerljivih 6/0 nad Dinom Kerečin, te Lovro Živko pobjedom u finalnom susretu nad Matijom Gašparijem rezultatom 6/3.

Čestitke pobjednicima u svim kategorijama, uz najavu idućeg turnira ovog ciklusa koji će se održati u Prelogu krajem svibnja.