gulyascup 04052015

gulyascup 04052015Na terenima TK Koprivnica održan je prvi put u ovoj sezoni, a 16. po redu, tradicionalni prijateljski susret „Gulyascup” između rekreativaca TK Kanyzsa i TK Koprivnica.Okupljanje ekipa počelo je oko 11 sati uz prigodno jelo i piće i oko 12 sati krenulo je izvlačenje pojedinačnih parova za pojedinačne susrete. 

Kao i obično , turnir se igrao u šest singlova i tri para. Rezultat poslije pojedinačne igre bio je 4:2 za TK Koprivnica i poslije male pauze krenulo se s izvlačenjem parova. Domaćini su bili bolji u sva tri para, a konačni rezultat je bio 7:2 za TK Koprivnica. rostilj parovi gulas kupPojedinačne susrete za TK Koprivnica igrali su: Hapavel Jerko , Trošelj Marijo , Capek Zdravko , Tratnjak Željko , Vidaković Danijel i Šimek Danijela, dok su parove igrali Vrabec Mario /Štrifiček Zlatko , Ivančan Darko /Krapinec Dario , Godek Berislav / Tratnjak Željko.

Poslije prekrasnog sunčanog dana , odlične igre na terenima , poslužena je večera , gulaš od divljači kuharskog majstora Davora Ivančana , dok su nas naši roštilj majstori Capa i Štrfa iznenadili svojim delicijama. I tako uz dobro jelo ide i dobra kapljica , pa spontano krene pjesma i sve se to produžilo do kasno u noć … Revanš slijedi 13.6.2015 u Nagykanizsi … (dk)