kc3 - čk2015

kc3 - čk2015Ovog je vikenda susretima drugog kola nastavljeno natjecanje u 3. Hrvatskoj seniorskoj ligi u kojima naš klub nastupa sa dvije seniorske momčadi. 

Druga seniorska momčad gostovala je u Đurđevcu, te nakon četiri pobjede u pojedinačnim susretima i jedne u parovima, pobjedila đurđevčane rezultatom 5/2. Pobjede su u pojedinačnim susretima ostvarili Lovro Živko, Goran Lakuš, Nino Sikavica i Domagoj Vuljak, a u paru Goran Lakuš i Lovro Živko. Pojedinačni susret izgubio je Andrej Tucaković, a par Josip Kvakarić i Nino Sikavica.

Treća seniorska momčad u drugom je kolu gostovala u Čakovcu kod druge momčadi Teniskog kluba “Franjo Punčec” i pobjedila sa uvjerljivih 6/1. U pojedinačnim susretima pobjedili su Dejan Dautanec, Marko Borojević, Neven Moferdin i Viktor Jurić, te u parovima, Tomislav Vlah/ Dejan Dautanec i Marko Borojević/ Viktor Jurić. Jedini pojedinačni susret u tri neizvjesna seta izgubio je Adriano Slatina.

Natjecanje se nastavlja u subotu, 16. svibnja, kada su obje naše momčadi domaćini. Druga momčad će igrati protiv TK”Prelog”, a treća protiv druge ekipe TK”Varaždin 1181″. Susreti započinju u 10 sati.