Od 20. do 22. lipnja Teniski klub Koprivnica bio je domaćin regionalnog prvenstva sjeverozapadne Hrvatske za dječake i djevojčice do 12 godina starosti. Turnir se održao u ukupno četiri kategorije, dječaci i djevojčice pojedinačno i u paru. Na turniru su nastupili igrači iz igračice iz ukupno sedam klubova iz regije sjeverozapadne Hrvatske.

Kod djevojčica u pojedinačnim susretima u finalu je Dragičević Nika iz TK Didon bila bolja od Likić Lare iz TK Varteks rezultatom 7:5, 6:1. Boje TK Koprivnica branile su Gregurina Mia, Husnjak Zita, Horvat Kiara, Petrović Marija i Šifkorn Laura, od kojih je najbolji rezultat ostvarila Gregurina Mia koja je ušla u polufinale glavnog turnira.

Na ženskom turniru parova, par Dragičević/Robotić bile su u finalu bolje od para Likić/Podravac sa glatkih 6:1, 6:1. Naše cure Horvat/Petrović te Gregurina u paru s Godinić iz Varaždina podijelile su treće mjesto.

Kod dječaka u pojedinačnim susretima u finalu je Lacković Lucian iz TK Đurđevac bio bolji od Bregović Riana iz TK Varteks sa 7:6, 6:2. Boje TK Koprivnica branili su: Bešvir Marko, Štubelj Vilim, Šifkorn Karlo, Horvatić Jambor Vid i Antolić Fran. Vilim i Karlo su ušli u glavni turnir, no tamo su bolji bili tenisači iz Varaždina.

Na muškom turniru parova, najbolji rezultat ostvario je Štubelj Vilim koji je sa Novaković Markom ušao u finale gdje je bolja bila kombinacija Bregović/Lacković sa 6:1, 6:1. Treće mjesto podijelili su naši dečki u parovima Bešvir/Šifkorn i Antolić/Horvatić Jambor.

Čestitke svim sudionicima turnira, a posebno našim dečkima i curama!