Proteklog vikenda Teniski klub Đurđevac bio je domaćin drugog ovogodišnjeg regionalnog turnira za dječake i djevojčice do 8, 9 i 10 godina. TK Koprivnica nastavlja s odličnim rezultatima!

Na turniru za dječake i djevojčice do 8 godina, boje TK Koprivnice branili su Horvat Nela, Cvetanović Noa, Belčić Barbara i Bodalec Fran. Nela je u svojoj grupi osvojila prvo mjesto, Noa je bio treći, dok su Barbara i Fran zauzeli četvrta mjesta u svojim grupama.

Kod dječaka i djevojčica do 9 godina, potpuna dominacija koprivničkih tenisača. Sva četiri natjecatelja u zlatnoj skupini bili su naši tenisači i tenisačice, a zauzeli su mjesta: Lovasić Petar prvi, Cvetanović Noa drugi, Čavić Mihael treći i Gregurina Marta četvrta. Baranić Karla bila je četvrta u srebrnoj skupini, a Horvat Nela u napetoj završnici osvojila prvo mjesto u brončanoj skupini.

Što se tiče turnira za djevojčice do 10 godina, Knežević Gala osvojila je prvo mjesto u zlatnoj skupini te tako postala pobjednica turnira, a Bakovljanec Lara bila je treća u zlatnoj skupini. Od naših djevojčica, još je Gregurina Marta bila pobjednica brončane skupine. Na turniru dječaka do 10 godina, Lovasić Petar bio je treći u srebrnoj skupini, dok je Čavić Mihael bio također treći u brončanoj skupini.

Još jednom bravo za sve, samo tako dalje!