Proteklog vikenda na terenima TK Koprivnica održano je regionalno prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske za dječake i djevojčice do 12 godina. Turnir se igrao u četiri konkurencije: dječaci pojedinačno i u parovima, te djevojčice pojedinačno i u parovima. Na turniru se okupilo dvadesetak djece iz regije.

Turnir u pojedinačnoj konkurenciji kod dječaka osvojio je Horvat Juraj iz TK Prelog, dok je u konkurenciji djevojčica najbolja bila Balent Tamara iz TK Prelog. U konkurenciji parova kod dječaka najbolji su bili par Kasunić Lovro iz TK Sirela i Lacković Lucian iz TK Đurđevac, dok su kod djevojčica prvo mjesto osvojile Balent Tamara iz TK Prelog i Dragičević Nika iz TK Didon.

Za TK Koprivnica nastupili su: Povijač Sven i Antolić Fran kod dječaka, te Zagorščak Eva, Petrić Lea i Gregurina Mia kod djevojčica. Sven i Fran osvojili su treća mjesta u svojim skupinama te nisu uspjeli izboriti plasman u glavni turnir, dok su konkurenciji parova zaustavljeni u polufinalu. Kod djevojčica Eva i Lea nisu uspjele izboriti glavni turnir, dok su u parovima također zaustavljene u polufinalu. Mia je sa dvije pobjede u grupi izborila glavni turnir te je izgubila u četvrtfinalu.