Proteklog vikenda je na terenima TK Koprivnica održan 24. po redu Memorijal braće Friedrich. Ovo je tradicionalni turnir u organizaciji našeg kluba iz kalendara HTS turnira za juniore i juniorke do 16 godina. Kao i uvijek, odaziv igrača i igračica bio je iz cijele Hrvatske. Turnir je održan u četiri kategorije: juniori i juniorke glavni i bonus turnir.

U muškom glavnom tunriru pobjednik je bio prvi nositelj turnira Karlo Cindrić iz Varaždina, koji je sa 4.1 i 4:1 bio bolji od Luke Srabinca iz Vrbovca. U ženskom turniru, pobjedu je odnijela Veronika Bulaku iz Zagreba pobjedivši našu Miu Gregurinu sa 4:2 i 4:1. Dodajmo kako je Veronika u polufinalu svladala još jednu domaću igračicu, Lauru Šifkorn, dok je Mia Gregurina u napetom polufinalnom maču svladala prvu nositeljicu turnira Leu Gojmerac.

Kod juniora je Viktor Petrović iz Koprivnice bio najbolji, pobjedivši Niku Mežnarića u finalnom meču sa 4:2 i 4:0. Na bonus turniru juniorki, varaždinka Gabrijela Fruk je bila bolja od sugrađanke Lane Milković.

Bravo svima!