Ovog vikenda na terenima TK Koprivnica održano je ekipno prvenstvo regije sjeverozapadne Hrvatske za djecu do 8, 9 i 10 godina. Kao domaćini TK Koprivnica nastupio je sa dvije ekipe do 8 godina, dvije ekipe do 9 godina te jednom ekipom do 10 godina.

Na turniru do 8 godina, ukupno je na turniru sudjelovalo 14 momčadi iz cijele regije. Prva momčad TK Koprivnica osvojila je prvo mjesto, dok je druga ekipa zauzela jedanaesto mjesto. Boje koprivničkog kluba branili su: Treščec Vito, Bodalec Fran, Belčić Barbara, Dautanec Ana, Vuk Mia i Dombaj Mark.

Na turniru do 9 godina, od ukupno 11 ekipa,  predstavljajući TK Koprivnicu, prva ekipa zauzela je deveto mjesto, a druga ekipa sedmo mjesto na turniru. Za TK Koprivnica nastupili su: Bodalec Fran, Horvat Nela, Treščec Vito, Horvat Nico, Belčić Barbara i Papić Bogadi Noa. Prvo mjesto pripalo je ekipi Feniks 1 iz Daruvara.

Na turniru do 10 godina, momčad TK Koprivnica 2 zauzela je drugo mjesto. U finalu se momčad TK Koprivnica 1 susrela sa TK Feniks 1 iz Daruvara, te izgubila rezultatom 3:1. Pobjedu za TK Koprivnica izborila je Marta Gregurina, trenutna prvakinja regije do 10 godina.  Za TK Koprivnica srebro su izborili: Čavić Mihael, Gregurina Marta, Petrović Zoja, Horvat Nela i Markušić Filip.

Važno je napomenuti kako je ovaj rezultat plod dobrog rada s najmlađim skupinama u Teniskom klubu Koprivnica, te neka ovo bude poziv svim dobnim skupinama da nam se priključe u treninzima.

Bravo!