Ovog vikenda na terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu održano je ekipno prvenstvo regije sjeverozapadne Hrvatske za djecu do 8, 9 i 10 godina. Valja istaknuti kako je TK Koprivnica bio najbrojniji, te su boje kluba u svakoj kategoriji branile dvije ekipe.

Na turniru do 8 godina, ukupno je na turniru sudjelovalo 15 momčadi iz cijele regije. Prva momčad TK Koprivnica osvojila je prvo mjesto, dok je druga ekipa zauzela sedmo mjesto. Boje koprivničkog kluba branili su: Gregurina Marta, Horvat Nela, Horvatić Jambor Rea, Premec Jan Kai, Čavić Mihael, Lovasić Petar, Markušić Filip i Cvetanović Noa.

Na turniru do 9 godina, od ukupno 8 ekipa,  TK Koprivnica pokazao je svu moć, gdje je prva ekipa uzela prvo mjesto, a druga ekipa drugo mjesto na turniru,čime su koprivnički tenisači i tenisačice dokazali da su vladari regije. Za TK Koprivnica nastupili su: Husnjak Zita, Knežević Gala, Bakovljanec Lara, Horvatić Jambor Vid, Štubelj Vilim, Šifkorn Karlo, Bešvir Marko i Peradin Pavle.

Na turniru do 10 godina, momčad TK Koprivnica 2 zauzela je četvrto mjesto. U finalu se momčad TK Koprivnica 1 susrela sa TK Varaždin 1181. te se nakon pojedinačnih susreta nije znao pobjednik, pošto je svaka ekipa uzela po 2 boda. U napetom odlučujućem meču je nakon propuštenih meč lopti ipak bila bolja ekipa iz Varaždina. Za TK Koprivnica srebro su izborili: Gregurina Mia, Horvat Kiara, Kuparić Marta, Šifkorn Laura, Petrović Marija, Knežević Gala, Peradin Pavle, Štubelj Vilim, Šifkorn Karlo, Bešvir Marko i Horvatić Jambor Vid.

Važno je napomenuti kako je ovaj rezultat plod dobrog rada s najmlađim skupinama u Teniskom klubu Koprivnica, te neka ovo bude poziv svim dobnim skupinama da nam se priključe u treninzima.

Nikada u povijesti niti jedan klub iz naše regije nije pokazao ovakvu dominaciju u sve tri dobne skupine.

Još jednom veliko BRAVO za najuspješniji klub ekipnog prvenstva regije!