Proteklog vikenda u Koprivnici je odigran prvi regionalni turnir do 8,9 i 10 godina nakon krize koronavirusa. Teniski klub Koprivnica kao i uvijek imao je predstavnike, ali i pobjednike u svim skupinama.

U najmlađoj kategoriji, do 8 godina, Horvat Nela i Bodalec Fran bili su pobjednici svojih skupina, dok su Belčić Barbara i Cvetanović Noa zauzeli treće mjesto u svojim skupinama.

U kategoriji djece do 9 godina, pobjednik zlatne skupine i cijelog turnira je Lovasić Petar, koji je u polufinalu zaustavio klupsku kolegicu Gregurinu Martu, dok je u finalu bio bolji od Godinić Mateja iz Varteksa sa uvjerljivih 4:0. Srebrnu skupinu osvojio je Čavić Mihael, koji je u finalu bio bolji od Cvetanović Noe sa isto tako uvjerljivih 4:0. Treće i peto mjesto zauzeli su Horvatić Jambor Rea i Petrović Zoja. U brončanoj skupini prvo mjesto je zauzela Horvat Nela, drugi je bio Premec Jan Kai, a peta je bila Baranić Karla. Zelenu skupinu osvojio je Markušić Filip.

Kod djevojčica do 10 godina, u zlatnoj skupini drugo mjesto zauzela je Knežević Gala. U srebrnoj skupini drugo mjesto zauzela je Bakovljanec Lara, dok je treća bila Gregurina Marta. Treće mjesto u brončanoj skupini zauzela je Petrović Zoja, dok je drugo mjesto u zelenoj skupini zauzela Lončar Karla.

Kod dječaka do 10 godina, Štubelj Vilim zauzeo je drugo, a Horvatić Jambor Vid i Šifkorn Karlo podijelili su treće mjesto u zlatnoj skupini. U srebrnoj skupini prvi je bio Bešvir Marko, dok su treće mjesto podijelili Peradin Pavle i Lovasić Petar. U brončanoj skupini treće mjesto zauzeo je Čavić Mihael, dok je Turk Petar zauzeo treće mjesto u zelenoj skupini.

Čestitamo svima i samo tako dalje!