Ovog vikenda u Bjelovaru na terenima TK Sirela odigran je još jedan regionalni turnir za djecu do 8, 9 i 10 godina. Naši predstavnici ponovo su bili uspješni u sva tri dobna uzrasta.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 8 godina, Marta Gregurina i Petar Lovasić bili su pobjednici svojih skupina te kući otišli sa zlatnim medaljama oko vrata, dok je Filip Markušić bio 5. u svojoj grupi.

Kod dječaka i djevojčica do 9 godina, potpuna dominacija TK Koprivnica. Vilim Štubelj uzeo je zlato, Zita Husnjak srebro, a Karlo Šifkorn broncu u zlatnoj skupini, Pavle Peradin bio je 1. u srebrnoj skupini, a Lara Bakovljanec i Matej Matica završili su kao drugo i četvrtoplasirani u brončanoj skupini.

U turniru do 10 godina također smo upisali dobre rezultate, kod dječaka su nastupili Vilim Štubelj i Karlo Šifkorn, a kod djevojčica Gala Knežević, Eva Papić Bogadi, Laura Šifkorn i Mia Gregurina. Karlo je uzeo broncu u srebrnoj skupini, a Vilim broncu u brončanoj skupini. Kod djevojčica je u srebrnoj skupini bila borba između naše tri cure, koja je završila tako da je Mia bila 1., Eva 2. i Laura 3., dok je Gala osvojila prvo mjesto u zelenoj skupini.