Proteklog vikenda odigrano je 2. i 3. kolo Druge teniske lige. Naši dečki nažalost su upisali dva poraza.

2. kolo odigrano je na gostovanju kod TK Đakovo u Đakovu, gdje je naša prva momčad poražena u do kraja neizvjesnom meču sa 4:3. U pojedinačnim mečevima nastupili su: Lovro Živko, Hrvoje Šifkorn, Viktor Jurić, Goran Jalševec i Dejan Dautanec. Parove su igrali Jalševec/Živko te Dautanec/Šifkorn. Pobjede za naš klub ostvarili su Hrvoje i Dejan  u pojedinačnim susretima i u paru.

3. kolo igralo se na domaćem terenu u Koprivnici gdje nam je u goste došao TK Ponikve iz Zagreba. U tom meču protiv momčadi koja je na putu povratka u Prvu ligu, naša momčad nije imala previše šanse, tako da je krajnji rezultat meča bio 6:1 za goste iz Zagreba. U ovom meču nastupila je većina igrača naše momčadi, a to su Lovro Živko, Hrvoje Šifkorn, Tin Šandl, Luka Kovač, Dejan Dautanec, Gordan Knežević, Goran Jalševec i Viktor Jurić. Jedini bod ostvario je naš par Knežević/Šifkorn.

Nakon neuspješnog vikenda, nadamo se da se naša ekipa može vratiti pobjedama već na idućem meču protiv TK Franjo Punčec iz Čakovca ove subote (25. svibnja) na domaćem terenu.