finalistice Hartmann 2017 pojedinačno

finalistice Hartmann 2017 pojedinačnoTeniski klub “Koprivnica” organizirao je turnir za djecu do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza pod nazivom Hartmann kup. Na turniru se okupilo gotovo 40 natjecatelja iz sjeverozapadnih i središnjih dijelova Hrvatske. Nastupilo je i 6 natjecatelja našeg kluba, 4 u muškoj i 2 u ženskoj konkurenciji. Natjecanje je organizirano u četiri kategorije; djevojčice i dječaci pojedinačno i u parovima.

U kategoriji dječaka finale su igrali Abbas Nazarov iz Zagreba i Tomo Vertuš iz Varaždina, a pobijedio je zagrebčanin sa 6/4, 6/3.finalisti Hartmann 2017 pojedinačno

U ženskoj konkurenciji je Lana Preis iz Zlatara u finalnom susretu sa uvjerljivih 6/2, 6/3 pobijedila Vini Cecelja iz Varaždina.

Pobjednice turnira u parovima su  Cecelja i Preis, a kod dječaka je najbolji par bila virovitičko-varaždinska kombinacija Sabolić/Vertuš. Najbolji rezultat koprivničkih natjecatelja postigle su Rea Šijak i Korina Fuček plasmanom u četvrtfinale u pojedinačnoj konkurenciji, te Viktor Petrović i Tin Stunja plasmanom u polufinale turnira parova za dječake.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo Hartmannu na vrijednim nagradama za natjecatelje našeg turnira.