Lino kup 2017 finalistice pojedinačno

Lino kup 2017 finalistice pojedinačnoFinalnim susretima pojedinačnog dijela natjecanja, jučer je završio 23. po redu “Lino kup”, teniski turnir za djecu do 14 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. Ove godine nastupilo je oko 50 natjecatelja iz cijele Hrvatske od Splita i Zadra, preko Zagreba, Varaždina do Osijeka i Vinkovaca. U kategoriji dječaka nastupio je i jedan natjecatelj iz Austrije, što je ovogodišnjem turniru dalo i međunarodni karakter.

Najuspješniji natjecatelji po kategorijama su: Tin Oštro iz Zagreba najbolji je muški natjecatelj, dok je Rebeka Cindrić iz Varaždina najbolja u konkurenciji djevojčica pojedinačno.Lino kup 2017 finalisti pojedinačno

Muške parove osvojila su braća Lovro i Stjepan Majcan iz Samobora, a u kategoriji ženskih parova najbolja je bila vinkovačko-zagrebačka kombinacija Ena Čopčić i Laura Živković. 

Na turniru je nastupilo i 7 natjecatelja iz TK Koprivnica, a najbolji rezultat ostvario je Tin Stunja plasmanom u polufinale turnira u parovima za dječake.
Koristimo i ovu prigodu da se još jednom zahvalimo Podravki na zanimljivim i sadržajnim nagradama u ime svih nagrađenih natjecatelja, ali i svim sudionicima na dolasku i odličnom tenisu koji su nam prezentirali u protekla četiri dana.