juniori TK KC završnica 2017

juniori TK KC završnica 2017Muška juniorska ekipa našeg kluba završila je ovogodišnji nastup na momčadskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu osvajanjem 7. mjesta. Na završnicu momčadskog prvenstva plasirale su se juniorske momčadi HTK Zagreb, TK Top spin, TK Mladost, TK Iteam iz Zagreba, TK Kvarner iz Rijeke, TK Samobor, TK Ogulin i TK Koprivnica.

U prvom kolu natjecanja juniori našeg kluba poraženi su od Itema sa 6/0, dok je u drugom kolu momčad Mladosti pobijedila naše dečke sa 5/1. U susretu za 7. mjesto naši su juniori bili bolji od Samobora rezultatom 5/1. Ove su sezone za juniorsku momčad našeg kluba igrali: Lovro Živko, Matija Gašpari, Luka Kovač, Paulo Krunić, Borna Jaki, Leon Krapinec i Stjepan Luka Odobašić. Čestitamo !

Ovo je u posljednjih deset godina osmi plasman naših juniora među 8 najboljih juniorskih momčadi u Hrvatskoj, što je izuzetan rezultat. Svi oni koji su u proteklih 10 godina bili članovi naše juniorske ekipe danas igraju za ponajbolje seniorske momčadi našeg kluba i postižu odlične rezultate i u seniorskoj konkurenciji, što će se nadamo se nastaviti i sa ovom generacijom.