djeca do 10 kž 2017

djeca do 10 kž 2017Proteklog je vikenda održan novi turnir iz ciklusa za najmlađe tenisače, a domaćin je ovog puta bio Teniski klub Križevci. Turnir je održan u tri kategorije, za djecu do 8, 9 i 10 godina, a na turniru je u sve tri kategorije nastupilo čak 16 natjecateljaTK Koprivnica. Na turniru do 10 godina najbolji rezultat je ostvario Jan Šijak osvajanjem drugog mjesta, a zapažen nastup imao je i Sven Povijač osvajanjem “Srebrne skupine”, te Erna Tetec koja je bila druga u “Brončanoj skupini”.

djeca do 9 kž 2017Jan je ponovno bio pobjednik turnira u kategoriji do 9 godina, a drugo i treće mjesto osvojile su koprivničanke Eva Zagorščak, odnosno Lea Petrić.

Na turniru za djecu do 8 godina nastupilo je pet djevojčica našeg kluba,djeca do 8 kž 2017 a najbolji rezultat je postigla Eva Papić Bogadi, osvajanjem prvog mjesta u svojoj skupini, dok su Sarah Buhinjak, Laura Šifkorn, Gala Knežević i Mia Gregurina bile druge u svojim skupinama.

Uz čestitke svim našim mladim tenisačima, najavljujemo idući turnir iz ovog ciklusa, koji će odigrati već ovog vikenda u Prelogu.