kc2 punčec2 2017

kc2 punčec2 2017Susretima 4. ligaškog kola nastavljeno je natjecanje u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore. 

Druga seniorska momčad bila je domaćin drugoj momčadi TK Franjo Punčec iz Čakovca i upisala još jednu pobjedu, četvrtu po redu, rezultatom 5/2. Ovoga puta za Koprivnicu su nastupili Domagoj Vuljak, Viktor Jurić, Nino Sikavica, Luka Kovač i Dejan Dautanec. Nakon još jedne pobjede druga momčad Koprivnice uvjerljivo je prva, čime je osigurala polufinale doigravanja unastavku natjecanja.

kc3 križevci 2017Treća seniorska momčad nije uspjela iznenaditi u Križevcima. Izgubili su od istioimene momčadi sa 5/2, te nakon 4 poraza u ovoj sezoni zauzimaju pretposljednje mjesto u svojoj skupini. U Križevcima su igrali Denis Boršćak, Josip Kvakarić, Andrej Tucaković, Odobašić Stjepan Luka i Goran Jalševec.

Unatoč ovim porazima, u svakom je susretu ove sezone priliku dobio bar jedan junior, koji igra svoju prvu ligašku sezonu, te možemo reći da je cilj ove sezone ispunjen.

U posljednjem petom kolu, grupnog dijela natjecanja, sastaju se dvije koprivničke momčadi, a susret je na rasporedu u subotu, 3. lipnja u 10 sati.