kc2 2016 1. kolo

kc2 2016     1. koloOvog je vikenda susretima prvog kola započelo ovogodišnje natjecanje u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore. TK Koprivnica i u ovoj sezoni nastupa u ovom rangu natjecanja sa dvije momčadi. 

Druga seniorska momčad našeg kluba u prvom je kolu ugostila ekipu TK Đurđevac i pobijedla sa maksimalnim rezultatom, 7/0. U ovom susretu za Koprivnicu su nastupili: Tedi Femec, Dejan Dautanec, Nino Sikavica, Domagoj Vuljak i Viktor Jurić u pojedinačnim susretima, te parovi Dautanec Dejan/Krapinec Damjan i FemecTedi/ Moferdin Neven.kc3 2016 1. kolo

Treća seniorska momčad bila je u prvom kolu domaćin ekipi TK Križevci i pobijedila rezultatom 4/3. U ovom su susretu pobjede za Koprivnicu ostvarili: Goran Lakuš, Goran Jalševec i Denis Boršćak u pojedinačnim susretima, te par Jalševec/Lakuš. Za Koprivnicu su još nastupili Adriano Slatina i Luka Kovač u pojedinačnim susretima i par Borojević Marko/ Tucaković Andrej.

U drugom kolu iduće subote, obje naše ekipe gostuju. Druga momčad putuje u Križevce, dok će treća momčad u goste Teniskom klubu”Ivanec ’97”.