kanoti kup 2016

kanoti kup 2016Seniori našeg kluba nastupili su na memoijalnom turniru, “Kanoti kup” u organizaciji Teniskog kluba “Varteks”. Među 20-ak sudionika turnira sudjelovalo je i pet koprivničkih tenisača i to: Matija Gašpari, Hrvoje Šifkorn, Lovro Živko, Andrej Tucaković i Viktor Jurić. Natjecanje se odvijalo u pojedinačnoj i konkurenciji parova.

U pojedinačnoj konkurenciji, Matija i Hrvoje plasirali su se u polufinale. Matija je rezultatom 6/0, 6/4 pobijedio drugog nositelja Marka Šipraka iz TK Varaždin 1181 i plasirao se u finale, hrvoje i edi kanoti kup 2016dok je Hrvoje izgubio polufinalni susret  od prvog nositelja, Edija Štefičara iz Varteksa sa 6/4, 2/6, 10/6. Finalni susret završio je pobjedom Štefičara sa 6/3, 6/4.

U konkurenciji parova, koprivnički par, Šifkorn/Živko osvojio je naslov pobjednika pobjedom u finalnom susretu nad varaždinskim parom Pitner/Štefičar sa uvjerljivih 6/3, 6/2. Ovaj je turnir bio posljednja provjera pred početak lige idućeg vikenda, a temeljem iskazane forme naših seniora na ovom turniru, očekujemo uspješnu ligašku sezonu.