leonarda 2015 kc

leonarda 2015 kcTeniski klub “Koprivnica” bio je proteklog vikenda domaćin novog turnira iz ciklusa natjecanja za najmlađe do 8 i 10 godina. Turnir je u tri kategorije okupio više od 60 malih tenisača iz svih regionalnih centara, što je najviše od svih do sada održanih turnira u ovogodišnjem natjecanju. Koprivnicu je predstavljalo 11 natjecatelja, kod djevojčica Leonarda Mihoci, Rea Šijak, Nataša Đurđa i Elizabeta Evačić, a kod dječaka Tin Stunja, Viktor Petrović, Alen Shanich, Fran Horvat i Ivan Drvenkar do 10 godina, dok su do 8 godina nastupali Borna Vazdar i Luka Horvat.

Najbolji rezultat je ostvarila Leonarda Mihoci osvajanjem drugog mjesta u najjačoj Zlatnoj skupini. Finalni susret između nje i Rebeke Cindrić iz Varaždina, bio je ujedno i najneizvjesniji i najkvalitetniji susret turnira,finalisti 10 kc-2015 a Rebeka je pobijedila tek u Tie-breaku trećeg seta. Vrijedni su bili i ostali rezultati naših mladih natjecatelja, Rea Šijak izborila je nastup u Zlatnoj skupini po prvi puta ove sezone i osvojila 5. mjesto, Tin Stunja bio je odličan drugi, dok je Alen Shanich bio peti u Brončanoj skupini, a vrijedi istaknuti još i prvo mjesto Viktora Petrovića i treće mjesto Frana Horvata u Zelenoj skupini. U natjecanju do 8 godina Luka je osvojio treće, a Borna peto mjesto u svojoj skupini. U konkurenciji dječaka, najbolji je bio Denis Adlašić iz  TK Varaždin 1181, pobjedom u finalu nad Tomom Vertušem iz TK Varteks. Usprkos velikoj vrućini tijekom cijelog dana, djeca su prikazala odličan tenis, zalaganje i borbenost u velikom broju odigranih susreta. 

Idući turnir iz ovog ciklusa organizirati će TK”Varaždin 1181″, već ove subote, 13. lipnja, gdje očekujemo uspješne nastupe naših najmlađih tenisača.