tkkc3 svibanj 2015

tkkc3 svibanj 2015Susretima posljednjeg, 5. kola i zbog kiše odgođenim susretima 4. kola, nastavljeno je natjecanje u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore. Druga i treća seniorska momčad TK Koprivnica, ostvarile su u tri nastupa tri uvjerljive pobjede.

Druga seniorska ekipa gostovala je u redovnom susretu 5. kola u Križevcima i pobijedila domaćina sa uvjerljivih 6/1. Za Koprivnicu su u ovom meču nastupili Lovro Živko, Nino Sikavica, Denis Borščak, Josip Kvakarić i Domagoj Vuljak u pojedinačnim susretima, te parovi Tucaković/Živko i Borščak/Vuljak. Pobjede su ostvarili svi osim posljednjeg para. Odgođeni susret 4. kola ekipa Koprivnice 2 igra u Varaždinu u subotu 6. lipnja, a protivnik će biti druga momčad TK Varteks. Pobjednik tog susreta izborit će polufinale doigravanja za prvaka lige protiv momčadi Daruvara.

Treća seniorska momčad ostvarila je dvije uvjerljive pobjede u posljednja dva ligaška kola i izborila polufinale doigravanja protiv momčadi TK Elkom Ivanec. U 5. kolu pobijedili su  na domaćem terenu pobijedili seniore Bjelovara rezultatom 7/0, a dan kasnije na gostovanju u Virovitici sa 6/1 porazili su momčad TK Tvin. U ova dva susreta za treću su momčad uspješno nastupali Damjan Krapinec, Marko Borojević, Adriano Slatina, Krsto Dominković, Neven Moferdin, Dejan Dautanec i Viktor Jurić.