listopad 2014 cure do 14

listopad 2014 cure do 14Teniski klub “Koprivnica” ovog je vikenda organizirao posljednji turnir ove natjecateljske sezone iz kalendara regionalnog saveza. Turnir je odigran u pet natjecateljskih kategorija, dječaci i djevojčice do 12 i 14 godina, te juniori do 18 godina. Nastupio je rekordan broj od više od 60 natjecatelja iz svih većih klubova naše regije, a boje našeg kluba branilo je čak 26 natjecatelja u svih pet kategorija.

U kategoriji do 12 godina za djevojčice nabolja je bila Mirela Blažičko iz Daruvara, pobjedivši u neizvjesnom finalnom susretu našu Hanu Švelec rezultatom 6/4,listopad 2014 finalisti regionalni juniori dok je kod dječaka do 12 godina turnir osvojio Domagoj Škojo iz Bjelovara pobjedom u finalnom susretu nad Martinom Fridrihom iz Daruvara sa uvjerljivih 6/0. Do 14 godina za djevojčice najbolja je bila Ivona Nemec iz našeg kluba, pobjedom u finalnom susretu nad Nikom Juraga iz varaždinskog Varteksa. Najbolji dječak na turniru do 14 godina je Filip Pandur iz Đurđevca, koji je u finalu pobijedio Mateja Lovrića iz Bjelovara sa 6/2.

Kategorija juniora opet je bila u znaku koprivničkih tenisača,cure do 12 listopad 2014 a u polufinale su se plasirala čak trojica, uz Karla Šipušića iz Đurđevca. U prvom polufinalnom susretu Lovro Živko pobijedio je Karla Šipušića rezultatom 6/4, dok je u drugom polufinalu Matija Gašpari bio bolji od klupskog kolege, Viktora Jurića sa 6/3. Naslov pobjednika osvojio je Lovro, pobjedom u finalu nad Matijom sa 6/3, 6/4. Čestitamo svim natjecateljima na borbenosti i prikazanom tenisu, a posebne čestitke najuspješnijima.