cure kc na mastersu 2014

Teniski klub “Koprivnica” i ove je godine bio domaćin “Mastersa”, turnira najboljih 16 dječaka i djevojčica iz regije prema plasmanu na turnirima tijekom ove sezone. Na turnir su se unatoč lošem vremenu odazvali svi najbolji, odnosno najboljih 16 dječaka i djevojčica u kategoriji do 10 godina starosti.

cure kc na mastersu 2014Boje našeg kluba branile su tri djevojčice, koje su svojim plasmanima na turnirima tijekom ove natjecateljske sezone plasirane među šesnaest najboljih, a to su Iva Tonklin, Leonarda Mihoci i Petra Šmic.

U konkurenciji dječaka u finale turnira plasirali su se Ivanek Stjepan i Jagetić Borna, oba iz Teniskog kluba “Varaždin 1181”, a bolji je na kraju bio Stjepan i zasluženo osvojio naslov pobjednika.cure masters 2014

U konkurenciji djevojčica, Iva Tonklin i Leonarda Mihoci plasirale su se u polufinale, ali je žrijebom određeno da se susretnu već u polufinalnom susretu. Pobijedila je Iva, a u finalnom susretu sa druge je strane mreže stajala varaždinka, Lara Kovačić iz Teniskog kluba “Varteks”. Iva je upisala još jednu vrijednu pobjedu i na kraju sezone osvojila prvo mjesto za djevojčice do 10 godina u našoj regiji. U susretu za treće mjesto, Leonarda je izgubila od Leoni Jergan iz Varaždina i na završila turnir kao četvrtoplasirana igračica.

Zahvaljujući ovim plasmanimadečki masters 2014 Iva i Leonarda plasirale su se na završni državni Masters, koji će se za dva tjedna održati u Osijeku. Prije toga, Idućeg vikenda se u Varaždinu, na terenima Teniskog kluba “Varteks”, održava momčadsko prvenstvo regije za djecu do 8 i do 10 godina, na kojem će naš klub sudjelovati sa najmanje jednom ekipom po konkurenciji.