friedrich 2014 finalistice

friedrich 2014 finalisticeProteklog vikenda Teniski klub “Koprivnica” bio je domaćin turnira za juniore i juniorke do 16 godina iz kalendara HTS-a, pod nazivom Memorijal braće Friedrich. Na turniru je nastupilo više od dvadeset juniora i juniorki iz Zagreba, Varaždina, Osijeka, Čakovca, Virovitice i Koprivnice, a natjecanje je provedeno u četiri kategorije, juniori i juniorke pojedinačno i u parovima.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira je Karlo Kranić iz Osijeka u kategoriji juniora, te u paru safriedrich 2014 juniori Juricom Putrić-Posavcem iz Zagreba. U kategoriji juniorki najbolja je bila Doris Ptiček iz Varaždina u pojedinačnoj konkurenciji, te u paru sa klupskom suigračicom iz “Varteksa”, Doroteom Vrbanec. 

Najbolji rezultat od koprivničkih tenisača ostvario je Lovro Živko plasmanom u četvrtfinale, gdje je poražen od kasnijeg finaliste turnira i pobjednika u parovima, Jurice Putrić-Posavca.

Turnir je kroz oba natjecateljska dana bio praćen lošim vremenskim prilikama i kišom, što je u određenoj mjeri utjecalo na manji broj natjecatelja u odnosu na ranije godine, budući da je desetak već prijavljenih natjecatelja u posljednji tren otkazalo svoj nastup.