nicole hartman 2014

nicole hartman 2014Nakon tri dana uzbudljivih mečeva na terenima našeg kluba, završilo je ovogodišnje izdanje Hartmann kupa, turnira iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina. Na turniru je nastupilo tridesetak natjecatelja, a natjecanje se odvijalo u pojedinačnim konkurencijama za dječake i djevojčice, te u dvije konkurencije parova. Sponzor je osigurao bogate nagrade (tablet za pobjednike u pojedinačnim konkurencijama), pa smo u konkurenciji djevojčica na turniru imali čak dvije igračice među deset najboljih sa rang liste Hrvatskog teniskog saveza.

Osvajanje turnira naše Nicole Mikulan, pobjedama u polufinalu nad Tarom Wurth iz Zagreba, sedmoplasiranoj sa državne rang liste, parovi hartmann 2014a u finalu nad Nikom Šarić iz Čakovca, devetoplasiranoj na rang listi, zbog toga ima još veću vrijednost.

Pobjednici u ostalim konkurencijama su; Teodor Zlatar iz Čakovca kod dječaka pojedinačno i u paru sa klupskim kolegom Vinkom Brkićem,  te Tara Wurth iz Zagraba u paru sa Larom Hrašćanec iz Varaždina u konkurenciji parova za djevojčice. Koristimo ovu priliku da još jednom čestitamo Nicole na osvojenom naslovu pobjednice u jakoj konkurenciji, a veliko hvala Hartmannu na bogatim nagradama koje su oduševile sve natjecatelje.