Kc2 - 2014

Kc2 - 2014Druga i treća seniorska momčad našeg kluba ovog su vikenda odigrale svoje ligaške susrete u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore.

Druga seniorska momčad gostovala je u Đurđevcu, protiv momčadi TK”Đurđevac” i pobijedila rezultatom 5/2. Pobjede za koprivničku momčad ostvarili su Goran Lakuš, Andrej Tucaković i Matija Gašpari u pojedinačnim susretima, te parovi, Gašpari/Lakuš i Nino Sikavica/Tucaković. U posljednjem ligaškom kolu u subotu, 14. lipnja, Druga seniorska momčad je domaćin protiv momčadi TK”Elkom” iz Ivanca. 

Treća seniorska momčad našeg kluba, ugostila je prvoplasiranu momčad svoje skupine, TK”Varteks” II iz Varaždina. Varaždinci su pobijedili rezultatom 5/2, a pobjede su za domaću momčad ostvarili Dejan Dautanec u pojedinačnom susretu, te u paru sa Nevenom Moferdinom. Ovo je ujedno bio i posljednji susret redovnog dijela natjecanja za treću momčad seniora, koja je sa tri pobjede i dva poraza plasirana na četvrto mjesto svoje skupine. U razigravanju za plasman za dva će tjedna odigrati susret za sedmo mjesto sa četvrtoplasiranom momčadi druge skupine, a ime protivnika bit će poznato početkom idućeg tjedna.