regionalni kc dječaci 12 2014

regionalni kc dječaci 12 2014Kao što smo i najavili, na terenima našeg kluba u subotu, 7. lipnja, održan je turnir iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske. Na turniru je nastupilo 40-ak natjecatelja iz gotovo svih klubova regije, a natjecanje se odvijalo u pet kategorija; dječaci i djevojčice do 12 i 14 godina, te juniori do 18 godina.

U konkurenciji djevojčica do 12 godina turnir je osvojila Mirela Blažičko iz Teniskog kluba”Feniks” iz Daruvara, pobjedom u finalnom susretu nad Andreom Jarnec iz Varaždina,regionalni kc juniori 18 2014 dok je kod dječaka do 12 godina u daruvarskom finalu  Martin Fridrih pobjedio Antonia Toufara. U konkurenciji djevojčica do 14 godina pobjednica je Nina Mošmondor iz Čakovca nakon pobjede u finalnom susretu nad Paulom Mirović iz Đurđevca, a kod dječaka Filip Pandur iz Đurđevca u finalnom je susretu bio bolji od Patrika Stanića iz Koprivnice.

Najstarija kategorija juniora do 18 godina, donijela je finale u kojem je Lovro Živko iz Koprivnice uvjerljivo pobijedio Daria Crlenog iz varaždinskog Varteksa. 

Čestitamo pobjednicima na ostvarenim rezultatima uz najavu idućeg turnira u Koprivnici,  koji je na rasporedu sredinom rujna.