seniori kc1 - chromos

Proteklog je vikenda nastavljeno natjecanje u Drugoj i Trećoj Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore. Prva seniorska momčad odigrala je dva susreta, druga momčad jedan, a susret treće momčadi odgođen je za iduću nedjelju.

U susretu koji je bio odgođen zbog kiše, prva seniorska momčad bila je u subotu, 31. svibnja, domaćin ekipi TK”Chromos-Savica” iz Zagreba i ubilježila treći poraz ove sezone rezultatom 5/2. Pobjede su u ovom susretu za Koprivnicu ostvarili Goran Jalševec u pojedinačnom susretu, te par Filip Cvek/Gordan Knežević, a još su igrali Hrvoje Šifkorn, Tin Šandl i Tedi Femec pojedinačno i par Šandl/Šifkorn.

seniori kc1 - chromosU nedjelju, 1. lipnja, prva seniorska momčad je u 7. kolu gostovala u Čakovcu, protiv momčadi TK”Franjo Punčec”. Koprivnički tenisači bili su bolji i zasluženo su pobijedili rezultatom 4/3. Pobjede su u ovom susretu ostvarili Filip Cvek, Hrvoje Šifkorn i Tin Šandl u pojedinačnim susretima, te par Cvek/Jalševec. Nakon sedam odigranih kola lige, koprivnički tenisači se sa četiri pobjede i tri poraza nalaze na 6. mjestu prvenstvene ljestvice.

Druga seniorska momčad bila je u petom kolu natjecanja domaćin najboljoj momčadi ovogodišnjeg natjecanja, ekipi TK”Didon” iz Virovitice. Koprivnički tenisači unatoč borbenosti i zalaganju, uvjerljivo su poraženi maksimalnim rezultatom 7/0. U ovom susretu za Koprivnicu II nastupili su Goran Lakuš, Nino Sikavica, Domagoj Vuljak, Matija Gašpari i Mišel Mikulan.

Natjecanje se nastavlja u subotu, 7. lipnja kada druga momčad gostuje u Đurđevcu, a u nedjelju, 8. lipnja su na rasporedu dva susreta. Prva momčad gostuje u Varaždinu protiv momčadi TK”Varaždin 1181″, a trećoj momčadi u goste dolazi druga momčad TK”Varteks”.