djeca do 10 varteks 2014

djeca do 10 varteks 2014Turnirom u Varaždinu, na terenima TK”Varteks”, nastavljen je ciklus natjecanja za djecu do 8 i 10 godina iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske. Na turniru je nastupilo čak 12 natjecatelja našeg kluba, šest u konkurenciji do 8 godina i šest u starijoj konkurenciji do 10 godina.

Do 10 godina nastupali su Iva Tonklin, Leonarda Mihoci, Rea Šijak, Petra Šmic i Katja Ljubić kod djevojčica, te Lucas Gečić kod dječaka. Svi su zadovoljili svojim nastupom, a najbolji rezultat ostvarila je Iva Tonklin pobjedomdjeca do 8 varteks 2014 u finalnom susretu nad domaćom igračicom Vini Cecelja rezultatom 2/1 u setovima.

Na turniru do 8 godina, gdje zajedno nastupaju djevojčice i dječaci, nastupili su Lana Vutuc, Nataša Đurđa, Matija Šimek, Ivan Drvenkar, Tin Stunja i Dino Vutuc. Najbolji rezultat u ovoj kategoriji ostvarili su Tin i Lana plasmanom na drugo mjesto u svojim skupinama, dok su ostali osvojili treća mjesta u svojim skupinama. 

Ciklus turnira nastavlja se u subotu, 7. lipnja turnirom u Varaždinu, kojem je ovog puta domaćin Teniski klub “Varaždin 1181”.