seniori kc1 - 2014

seniori kc1 - 2014Danas, u subotu 10. svibnja, započelo je natjecanje u 2. i 3. teniskoj ligi, a nastupile su sve tri momčadi našeg kluba. Prva seniorska momčad u prvom je kolu na svom terenu ugostila momčad Teniskog kluba “Karlovac” i na startu ovogodišnjeg natjecanja pobjedila rezultatom 4/3. Pobjede su za Koprivnicu ostvarili Filip Cvek, Marko Vukelić i Ante Andrić u pojedinačnim susretima, te par Cvek/Vukelić, a još su nastupili Tin Šandl i Hrvoje Šifkorn u pojedinačnim susretima i par Andrić/Šifkorn.

Druga seniorska momčad igrala je u Virovitici, protiv momčadi TK “Tvin” i izgubila rezultatom 5/2. Pobjede za Koprivnicu su ostvarili Goran Lakuš i Denis Borščak u pojedinačnim susretima, a poraženi su Nino Sikavica, Domagoj Vuljak i Andrej Tucaković, te parovi, Lakuš/Sikavica i Borščak/Vuljak.

Treća seniorska momčad na domaćem je terenu napravila iznenađenje kola, pobjedom nad tenisačima Daruvara rezultatom 4/3. Pobjede su za koprivničku momčad ostvarili Dejan Dautanec, Neven Moferdin i  Viktor Jurić u pojedinačnim susretima, te par Dautanec/Moferdin. Još su nastupili Adriano Slatina i Ivan Kovač pojedinačno, te par Borojević/Tržić.

Ligaško natjecanje nastavlja se već sutra, kada u Zagrebu, protiv HTK”Zagreb” drugo kolo igra prva momčad, dok su druga i treća domaćini u susretima zbog kiše odgođenih susreta prvog kola, protiv ekipa Nedelišća, odnosno Preloga. Svi susreti započinju u 10 sati.