travanj 8 i 10 godina

travanj 8 i 10 godinaU subotu, 12. travnja, kao što smo i najavili, bili smo domaćini prvog ovogodišnjeg turnira za najmlađe natjecatelje do 8 i 10 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. Turnir je obilježio rekordan odaziv najmlađih tenisača i tenisačica, odnosno na turniru je nastupilo čak 76 natjecatelja, od čega ih je 40 natupilo u muškoj i ženskoj konkurenciji do 10 godina, a 36 u konkurenciji do 8 godina gdje dječaci i djevojčice igraju zajedno. Bio je to najbrojniji turnir u cijeloj regiji od kada se organiziraju ovi turniri. Naš klub sudjelovao je na turniru sa čak 22 natjecatelja. 

Naslove pobjednika do 10 godina osvojio je Roko Babić iz Čakovca kod dječaka i Vini Cecelja iz varaždinskog Varteksa kod djevojčica.proglašenje travanj 2014 Najbolji rezultat kod koprivničkih natjecatelja ostvarila je Leonarda Mihoci plasmanom u finale turnira do 10 godina, a drugoplasirane u svojim skupinama do 10 godina bile su i Petra Šmic i Katja Ljubić.

U konkurenciji do 8 godina najbolji rezultat koprivničkih tenisača ostvario je Ivan Drvenkar, osvajanjem prvog mjesta u svojoj skupini, a drugoplasirani u svojim su skupinama bili su Lana Vutuc, Nataša Đurđa, Elizabeta Evačić, Fabian Perošić i Viktor Petrović. Na kraju osim brojnošću prijavljenih igrača, možemo biti i više nego zadovoljni postignutim rezultatima i prikazanom igrom. Idući turnir ina rasporedu je za dva tjedna u Virovitici.