bobo

boboJučer, u subotu 12. travnja, sa nevjericom smo primili vijest da nas je nakon duge i teške bolesti u 61. godini života nažalost zauvijek napustio naš Bobo.

Bobo je bio član Uprave kluba u tri mandata, dugogodišnji kapetan i voditelj veteranske momčadi našeg kluba, teniski sudac, ali i vođa puta na susretima prve seniorske momčadi od Osijeka i Vinkovaca do Dubrovnika u više ligaških sezona. U njegovom bijelom Volkswagen kombiju koji smo svi već zvali “svojim”, odrastali smo s njim za upravljačem, a svaki je ligaški susret bio nezaboravno iskustvo bez obzira na konačan rezultat.

Bobo je više od svega toga, bio je dobri duh našeg kluba, uvijek spreman na šalu, uvijek dobrog raspoloženja, rado viđen u svakom društvu. U jednom od naših posljednjih razgovora, rekao mi je: “Braco”,kako je sve nas od milja zvao, ” od proljeća računaj na mene”. Spremao se od proljeća ponovno zaigrati tenis u našem klubu, ali bolest je nažalost bila jača.

Pogreb dragog nam prijatelja bit će u ponedjeljak, 14. travnja 2014. na Gradskom groblju u Koprivnici u 14 sati. 

Ovom prigodom želimo još jednom izraziti iskrenu sućut obitelji, supruzi Biserki, sinovima Saši i Svenu, sve odreda tenisačima i članovima našeg kluba u jednom periodu, kao i rodbini i prijateljima našeg prerano preminulog Bobe. Počivao u miru.