finalistice friedrich 2013

finalistice friedrich 2013Nakon velikih problema sa kišom, koja je protekli vikend bez prestanka padala, u utorak je završen 17. po redu Memorijal braće Friedrich, teniski turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za juniore i juniorke do 16 godina.bojanić petra Na turniru je nastupilo gotovo 50 natjecatelja iz gotovo svih krajeva Hrvatske, od Splita,Zadra, Rijeke, Poreča, preko Zagreba, Varaždina, Čakovca i Koprivnice, do Virovitice, Đakova i Osijeka. Odaziv bi vjerojatno bio još i bolji da nije bilo najave lošeg vremena, ali unatoč tome ovo je po kvaliteti bio jedan od najboljih turnira ove kategorije u našem klubu.

Najbolja u konkurenciji juniorki bila je Doris Ptiček iz varaždinskog Varteksa, a kod juniora Filip Pažin iz Virovitice. Pobjednice u igri parova za juniorke su Ena Kocijan i Dorotea Hanžek iz Varaždina, a najuspješniji par u konkurenciji juniora je Marko Ilić iz Zagreba i Matko Varga iz Daruvara.

Na turniru je nastupilo i 10 juniora i juniorki iz našeg kluba, a najbolji rezultat postigla je Petra Bojanić plasmanom u polufinale pojedinačno i u paru.