momčad do 14 - 2013

momčad do 14 - 2013Danas, u srijedu 28. kolovoza, momčad TK Koprivnica do 14 godina, pobjedom je započela nastup na ovogodišnjem momčadskom prvenstvu Hrvatske do 14 godina. Na domaćem terenu sa druge strane mreže stajala je druga momčad Teniskog kluba Franjo Punčec iz Čakovca, a koprivničanci su pobijedili rezultatom 5/4.

Rezultatske neizvjesnosti nije bilo jer su nakon vodstva od 4/0 nakon prva četiri susreta, priliku za igru dobili mlađi igrači kojima je ovo bio prvi nastup na momčadskom prvenstvu, a koji će u idućim godinama biti okosnica momčadi. Oni su svoje susrete izgubili, ali su dokazali da se na njih može računati u budućnosti.Pobjede za Koprivnicu ostvarili su Petra Bojanić, Ena Vuglovečki, Lovro Živko i Matija Gašpari u pojedinačnim susretima, te par Gašpari/Živko.

Sutra se prvenstvo nastavlja regionalnim finalom u kojem koprivnički tenisači i tenisačice gostuju u Čakovcu protiv prve momčadi TK Franjo Punčec. Očekuje nas vrlo neizvjestan susret nakon kojeg će pobjednik za ulazak među osam najboljih momčadi u Hrvatskoj već idući dan igrati protiv prvaka Slavonske regije. Sretno!