momčadsko 14 - čk 2013

momčadsko 14 - čk 2013Danas je susretom u Čakovcu, nastavljeno momčadsko prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice do 14 godina. U regionalnom finalu sastale su se mješovita momčad TK Koprivnica i prva momčad TK Franjo Punčec. Nakon što su jučer na domaćem terenu koprivnički tenisači i tenisačice pobijedili drugu momčad TK Franjo Punčec, danas je prva momčad čakovčana bila bolja i u neizvjesnom susretu pobijedila rezultatom 5/4.

Nakon osam odigranih susreta rezultat je bio izjednačen (4/4), a pobjednički bod za TK Franjo Punčec osvojen je u igri parova za djevojčice u kojem su Leonarda Horvat i Ema Matjačić pobijedile koprivničanke Petru Bojanić i Enu Vuglovečki. Pobjede za Koprivnicu u današnjem su susretu ostvarili Lovro Živko i Matija Gašpari u pojedinačnim susretima, te muški par Gašpari/Tržić i mješoviti par Mikulan/Živko.

U fer i korektnoj borbi u kojoj su svi dali sve od sebe,mogli smo samo čestitati domaćinima na pobjedi i poželjeti da već sutra protiv prvaka Slavonske regije, momčadi TK Đakovo, ostvare pobjedu i plasiraju se među najboljih osam momčadi u Hrvatskoj.