IMG 2309 800x533

IMG 2309 800x533Ovog je vikenda na terenima našeg kluba odigran turnir iz kalendara HTS-a za dječake i djevojčice do 14 godina – naš tradicionalni, 19. po redu, Čokolino kup.Na turniru je prema očekivanjima nastupilo 50- ak natjecateljaDSC05472 800x600 iz gotovo svih krajeva Hrvatske, a natjecanja su se odvijala u četiri konkurencije; djevojčice i dječaci pojedinačno i u parovima.

U pojedinačnoj konkurenciji za djevojčice najbolja je bila Tamara Lužija iz Zagreba, pobjedom u finalnom susretu nad Emom Matjačić iz Čakovca,DSC05487 533x800 dok se u konkurenciji dječaka pojedinačno, uvjerljivo, bez izgubljenog seta naslovom pobjednika okitio naš Lovro Živko.

Lovro je na turniru bez sumnje pokazao najviše, bio je najbolji kad je bilo najvažnije. Ostaje međutim  žal za propuštenom prilikom u paru, gdje je sa svojim starim suigračem, Matijom Gašparijem poražen već u četvrt finalu od realno slabijih protivnika. U konkurenciji parova za djevojčice najbolje su bile Kukina Gradečak Karla i Vrbanec Dorotea iz varaždinskog Varteksa, dok su u konkurenciji parova za dječake najbolji bili Pokasić Fran iz Zagreba i Kajin Karlo iz Pule. Predstavnici sponzora podijelili su nagrade najboljim natjecateljima.