U organizaciji TK Koprivnica,odigran je Memorijal braće Friedrich, turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za juniore i juniorke do 16 godina. Na turniru se okupilo tridesetak natjecatelja iz cijele Hrvatske. TK Koprivnica imao je osam svojih predstavnika na turniru.

U konkurenciji juniora najbolji je bio Horvat Juraj iz TK Franjo Punčec iz Čakovca koji je u finalu bio bolji od Franković Jakova iz TK Tweener iz Zagreba. Od koprivničkih tenisača Petrović Viktor i Horvatić Jambor Vid zaustavljeni su u polufinalu turnira. U konkurenciji parova kod juniora najbolji su bili Franković Jakov i Horvat Juraj koji su u finalu bili bolji od domaćeg para Petrović Viktor/Štubelj Vilim rezultatom 63 60.
U konkurenciji juniorki najbolja je bila Belvanović Anja iz TK Đakovo koja je u finalu pobijedila Bulaku Veroniku iz TK Futur iz Zagreba rezultatom 67(3), 76(4), 10-5. Mia Gregurina, igračica TK Koprivnica, zaustavljena je u polufinalu turnira. U turniru parova kod juniorki najbolje su bile Anja i Dora Belvanović iz TK Đakovo koje su u finalu pobijedile par Bulaku Veronika/Sunara Nika rezultatom 76(3), 63.