Od 7. do 10. rujna na terenima Teniskog kluba Koprivnica održan je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina pod nazivom Hartmann kup. Na turniru su se okupili igrači i igračice iz svih najjačih klubova iz cijele Hrvatske. Natjecanje je održano u četiri kategorije, dječaci i djevojčice pojedinačno i u paru.

U pojedinačnim susretima, kod dječaka u finalu je bio Mattia Aiassa iz TK Medveščak iz Zagreba bio bolji od Ryana Zuberbuhlera iz Pule rezultatom 4:6, 6:4 i 6:4, dok je kod djevojčica najbolja bila Anja Janković iz Osijeka, pobjedivši u finalu Helenu Balić iz TK Zlatar rezultatom 6:4 i 6:1.

U konkurenciji parova, kod dječaka je u zagrebačkom finalu par Klaričić/Mahmet bio bolji od para Kažinić/Nadali rezultatom 7:6(4) i 6:4. Kod djevojčica je osječko-zagrebački par Janković/Resanović bez većih problema došao do pobjede, u finalu su bile bolje od zagrebačke kombinacije Bulaku/Hudinčec rezultatom 6:1 i 6:0.

Od domaćih natjecatelja, na turniru je nastupilo 6 naših igrača, od kojih je najzapaženiji rezultat postigla Mia Gregurina ulaskom u glavni turnir.

Čestitamo svim igračima i igračicama, a posebno osvajačima,  na odličnom turniru!