Jučer je na terenima TK Koprivnica završen turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina. Turnir je bio 2. ranga, jedan od 5 takvih u cijeloj godini, što je privuklo natjecatelje iz svih dijelova Lijepe naše. Ovo je bilo 25. izdanje ovog turnira pod nazivom Lino kup. Na turniru je ukupno nastupilo 52 natjecatelja u 4 konkurencije, dječaci i djevojčice pojedinačno i u paru.

U konkurenciji dječaka pojedinačno, pobjednik turnira je Nazarov Abbas, koji je u finalu bio bolji od Dubovečak Filipa, suigrača iz TK ITeam iz Zagreba. Kod djevojčica u pojedinačnom turniru iznenađenje je priredila Stojanović Sara također iz ITeama, koja je u finalu bila bolja od osječanke Rosso Korine rezultatom 67(1), 64 i 61.

Kod dječaka u konkurenciji parova, braća Markovina iz Splita kao drugi nositelji bez prevelike muke osvojili su turnir, a u finalu su bili bolji od kombinacije Dubovečak/Horvatić. Kod djevojčica na turniru parova u tijesnom finalu je par Brnić/Cecelja bio bolji od para Dominić/Roso.

Napomenimo kako je najbolji rezultat igrača iz TK Koprivnica ostvario Viktor Petrović koji je s kolegom iz TK Prelog  Horvatom izborio polufinale konkurencije u parovima.

Ovim putem koristimo priliku da zahvalimo sponzoru Podravki na prigodnim nagradama za finaliste i pobjednike u sve četiri konkurencije. Također, pozivamo sve zainteresirane da nadolazećeg vikenda dođu podržati domaće igraće i igračice na turniru do 12 godina pod imenom „Hartmann kup“.